Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Νέες OLED τηλεοράσεις από την LG στη CES 2015

Μετά την παρουσίαση των πρώτων τηλεοράσεων 4K OLED παγκοσμίως το 2014, η LG Electronics προχωρά στα αποκαλυπτήρια μιας διευρυμένης γκάμας συσκευών OLED στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης CES.
Η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG θα περιλαμβάνει επτά διαφορετικά μοντέλα 4K OLED, με ευλύγιστη (flexible), κυρτή ή επίπεδη οθόνη από 55, 65 έως και 77 ίντσες. Όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων LG 4K OLED του 2015 διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία WRGB της LG, η οποία χάρη στη προσθήκη ενός λευκού sub-pixel, προσφέρει ευρεία γκάμα από ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και άπειρο λόγο αντίθεσης, σε συνδυασμό με μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες.
Η λειτουργία LG Optimized True Color ρυθμίζει τη χρωματική απόδοση, ώστε να παραμένει σταθερή, ανεξάρτητα από τις μεταβολές στη φωτεινότητα της εικόνας, εξασφαλίζοντας εκπληκτική εμπειρία θέασης, με χρώματα εντελώς φυσικά που επιπλέον δεν κουράζουν τα μάτια του θεατή. Με την απόκριση του πάνελ να βρίσκεται στο 0,001ms, οι τηλεοράσεις LG OLED είναι πάνω από 1.000 φορές ταχύτερες από μια συμβατική επίπεδη τηλεόραση LCD. Τέλος, οι τηλεοράσεις LG OLED εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη θέαση από κάθε γωνία, σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LCD που από διαφορετικές γωνίες θέασης παρουσιάζουν αλλοιώσεις στα χρώματα και τις αντιθέσεις.
LG_CES2015_OLED_TV_zone_2
Στις νέες τηλεοράσεις έχει υιοθετηθεί η σχεδιαστική φιλοσοφία Art Slim της LG, με κεντρικό άξονα τη δημιουργία της πιο λεπτής τηλεόρασης, διατηρώντας ταυτόχρονα τη μινιμαλιστική αισθητική και την απλότητα. Η διάφανη βάση, προσδίδει στη συσκευή την εντύπωση ότι αιωρείται ελαφρά. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή, ενώ ακόμη και η πίσω όψη της συσκευής διακρίνεται για το κομψό της φινίρισμα, απαλλαγμένη από ανοίγματα ή προεξοχές.
Οι τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου, με τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Harman/Kardon. Τα ηχεία 4.2 καναλιών συνδυάζονται με το σύστημα LG Ultra Surround, το οποίο εγγυάται μια ηχητική εμπειρία υψηλής ισχύος και πιστότητας.
Η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, εκτός από το βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, έχει εμπλουτιστεί και με μια σειρά εντυπωσιακές λειτουργίες, οι οποίες κάνουν την όλη εμπειρία πιο απλή, πιο εύκολη και πιο φυσική. Η πλατφόρμα webOS 2.0 της LG εξασφαλίζει σημαντικά μικρότερο χρόνο έναρξης, στοιχείο που κάνει την εμπειρία Smart TV πιο άνετη από ποτέ. Χάρη στην τελευταία αναβάθμισή της, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν τα μενού σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις, προσθέτοντας ή αφαιρώντας από το Launcher Bar τις λειτουργίες που θέλουν.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της CES 2015, η LG 77 ιντσών Flexible 4K OLED TV (Μοντέλο 77EG9900), η LG 65 ιντσών Floating Art Slim Curved 4K OLED TV (Μοντέλο 65EG9600) και η LG 55 ιντσών Floating Art Slim Flat 4K OLED TV (Μοντέλο 55EF9500), απέσπασαν βραβεία «2015 CES Innovation Awards».

Πηγή: www.pestaola.gr
Νέες OLED τηλεοράσεις από την LG στη CES 2015 Reviewed by Unknown on 03:07 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.