Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Samsung Smart TV: «Η TV μου»

Samsung Smart TV: «Η TV μου»
To Recommendation αλά ΕλληνικάΗ Samsung Electronics Hellas παρουσιάζει την νέα λειτουργία με την ονομασία «Η TV μου», διαθέσιμη για τους κατόχους των Samsung Smart TV* από τον Νοέμβριο 2013.Πρόκειται για έναν διαδραστικό, online τηλεοπτικό οδηγό που προσφέρειεύκολη και άμεση πρόσβαση στα προγράμματα που ενδιαφέρουν τον κάθε τηλεθεατή.
«TV μου» αποτελεί μια πρωτοποριακή λειτουργία της Samsung Smart TV που προτείνει τηλεοπτικά προγράμματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις τηλεοπτικές συνήθειες του χρήστη, προσφέροντας έτσι μια νέα εξατομικευμένη εμπειρία θέασης.
Οι εκπομπές που προτείνονται μέσα από τη νέα λειτουργία αφορούν τόσο στα ελεύθερα, όσο και στα συνδρομητικά κανάλια, ανάλογα με τον πάροχο.
«TV μου» θα είναι διαθέσιμη κάθε φορά που ο θεατής ενεργοποιεί τη Smart TV, αποτελώντας παράλληλα το 4ο panel του Smart Hub, μαζί με τα panels «Εφαρμογές», «Social» και «Μουσική, Φωτογραφίες & Βίντεο», διευκολύνοντάς τον να βρει τα προγράμματα που τον ενδιαφέρουν, χωρίς άσκοπη πλοήγηση στα κανάλια.
Ο τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να «ενημερωθεί» με μια ματιά για προτεινόμενα προγράμματα που είναι εκείνη την στιγμή στον αέρα, καθώς επίσης και για εκπομπές που θα προβληθούν αργότερα και ταιριάζουν στις προτιμήσεις του.
Κάθε προτεινόμενη εκπομπή παρουσιάζεται με διαδραστικό τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη της Samsung Smart TV να δει την ώρα προβολής, τη σύνοψη, καθώς και να κοινοποιήσει σχετικές πληροφορίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Πηγή : www.fullhd.gr
Samsung Smart TV: «Η TV μου» Reviewed by Unknown on 06:08 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.