Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Samsung VC20F70HNAR Κυκλωνική Σκούπα



Αγοράστε τώρα την Samsung VC20F70HNAR ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ από το e-expert.gr !!!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Καθαρίστε το σπίτι σας στη στιγμή – χωρίς σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό Motion Sync Design™ η κίνηση είναι εξαιρετικά ομαλή και εύκολη, ενώ το CycloneForce multi διατηρεί την απορροφητική ισχύ σε εντυπωσιακά επίπεδα για μεγάλη διάρκεια.


Ομαλή και εύκολη κίνηση


Η ηλεκτρική σκούπα Motion Sync της Samsung διακρίνεται για τον επαναστατικό σχεδιασμό Motion Sync Design™. Διαθέτει ένα περιστροφικό σώμα ανεξάρτητο από τις ρόδες, που διευκολύνει σημαντικά τη γρήγορη ανταπόκριση στις ξαφνικές στροφές. Οι κεκλιμένες ρόδες που υποστηρίζουν το σώμα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη σταθερότητα κίνησης χωρίς κίνδυνο ανατροπής της συσκευής, ενώ ταυτόχρονα είναι μεγάλες και κοίλες για ομαλότερη κίνηση. Έτσι κυλούν σταθερά και εύκολα με την ελάχιστη προσπάθεια.


 Μεγάλη απορροφητική ισχύ με διάρκεια*
 Μεγάλη απορροφητική ισχύ με διάρκεια*
Η ηλεκτρική σκούπα Motion Sync της Samsung, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία CycloneForce multi, διαθέτει μια μοναδική εσωτερική δομή με δεκατέσσερις εσωτερικούς θαλάμους οι οποίοι δημιουργούν μια πολλαπλή κυκλωνική ροή αέρα. Η ισχυρή φυγόκεντρος δύναμη που παράγεται απομονώνει τα σωματίδια σκόνης και τις ακαθαρσίες από τον αέρα, και τα εμποδίζει να διαφύγουν από τον θάλαμο. Έτσι προστατεύει το φίλτρο από την απόφραξη και η απορροφητική ισχύς παραμένει υψηλή για μεγάλο διάστημα.
* Κατόπιν δοκιμής στη Samsung Motion Sync (VC F700G). Βάσει εσωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο IEC60312-1-1.


Εύκολη πρόσβαση στα εξαρτήματα
 
Γιατί να ξοδεύετε χρόνο ψάχνοντας για το κατάλληλο εξάρτημα; Η λαβή της ηλεκτρικής σκούπας Motion Sync της Samsung περιλαμβάνει ενσωματωμένο εξάρτημα σε μορφή σωλήνα, βούρτσα για τη σκόνη και εξάρτημα για γωνίες. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε άμεσα το ιδανικό εξάρτημα, οτιδήποτε και οπουδήποτε και αν καθαρίζετε, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον προσαρμογή. Πλέον δεν σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας, ούτε κινδυνεύετε να τα χάσετε. Κι επιπλέον καθαρίζετε ό,τι θέλετε στη στιγμή.



Φωτεινή ένδειξη σκόνης
 Φωτεινή ένδειξη σκόνης
Η ηλεκτρική σκούπα Motion Sync της Samsung διαθέτει αισθητήρα σκόνης ο οποίος ενεργοποιεί μια κόκκινη φωτεινή ένδειξη όποτε καθαρίζετε ένα σημείο με σκόνη. Μόλις η περιοχή καθαριστεί, η ένδειξη γίνεται πράσινη ώστε να συνεχίσετε αμέσως παρακάτω. Έτσι, όταν τελειώσετε, ξέρετε ότι κάθε χώρος* από τον οποίο περάσατε είναι καθαρός. (απαιτούνται 2 μπαταρίες ΑΑΑ)
* Η απόδοση του συστήματος ένδειξης σκόνης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του πατώματος.



 Φίλτρο που πλένεται και καθαρίζεται εύκολα
 Φίλτρο που πλένεται και καθαρίζεται εύκολα
Η ηλεκτρική σκούπα Motion Sync της Samsung διαθέτει ένα απλό αφρώδες φίλτρο, που αιχμαλωτίζει τη σκόνη και καθαρίζεται εύκολα με νερό. Με ένα γρήγορο ξέπλυμα, εμποδίζετε το φράξιμο του φίλτρου εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη απορροφητική ισχύ με διάρκεια*.
* Βάσει εσωτερικών δεδομένων. Για καλύτερη απόδοση απαιτείται το τακτικό πλύσιμο του φίλτρου.



 Πανίσχυρη πρόσφυση 
 Πανίσχυρη πρόσφυση
Απομακρύνετε τη σκόνη που κρύβεται βαθιά στο χαλί χάρη στην τέλεια πρόσφυση του πανίσχυρου πέλματος της ηλεκτρικής σκούπας Motion Sync της Samsung. Η πίεση στη βούρτσα διανέμεται ομοιόμορφα διευκολύνοντας την απορρόφηση της σκόνης και των σωματιδίων, και εξασφαλίζοντας πιο αποτελεσματική συνολική απόδοση*.
* Η απόδοση ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του πατώματος.


Αδειάζει και καθαρίζεται εύκολα
 
Ο κάδος της ηλεκτρικής σκούπας Samsung Motion Sync δεν διαθέτει σακούλα, αλλά αφαιρείται και αδειάζει εύκολα χωρίς κίνδυνο να λερώσει το πάτωμα με σκόνες. Αφαιρέστε τον γρήγορα με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, ανοίξτε το κάλυμμα, αδειάστε το περιεχόμενο στα σκουπίδια και τοποθετήστε τον άνετα πίσω στη θέση του. Επιπλέον το φίλτρο αφαιρείται εύκολα και πλένεται με νερό.


Εύκολη πρόσβαση στα πλήκτρα χειρισμού
 
Με το χειριστήριο ελέγχου στη λαβή της σκούπας Samsung Motion Sync, η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση της συσκευής είναι πανεύκολη, ενώ μπορείτε να επιλέγετε την ιδανική σκάλα δύναμης αναρρόφησης μέσω των ενσωματωμένων πλήκτρων ελέγχου. Τα συγκεκριμένα πλήκτρα βρίσκονται στη λαβή της σκούπας για εύκολη πρόσβαση, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε την απορροφητική ισχύ μέσω τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων, χωρίς να διακόπτετε το καθάρισμα.
Samsung VC20F70HNAR Κυκλωνική Σκούπα Reviewed by Unknown on 06:58 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.