Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Philips 46PDL8908, 55PDL8908 DesignLine TPVision Θεϊκή σειρά


Philips 46PDL8908, 55PDL8908 DesignLine TPVision Θεϊκή σειρά
Έτοιμη είναι να λανσάρει η Philips τη νέα της σειρά DesignLine που φέτος κρύβει πολλές εκπλήξεις. Η νέα σειρά θα περιλαμβάνει μια τηλεόραση 46 και μια 55 ιντσών.
 Ο σχεδιασμός της νέας σειράς είναι άκρως εντυπωσιακός. Η τηλεόραση δείχνει ως ένα κομμάτι γυαλί σε ντεγκραντέ μαύρο που όταν ανάβει εμφανίζεται από το πουθενά.
Δεν υπάρχει βάση, τραπέζι, πόδια ή στήριξη. Εδώ επικρατεί η διαφάνεια, ένα ατελείωτο κάδρο που ακουμπά κόντρα στον τοίχο. Η Philips Design Line είναι εξοπλισμένη με Ambilight σε τρεις πλευρές ώστε να τονίζει τον… διάφανο χαρακτήρα της συσκευής.
Μάλιστα γίνεται προβολή φωτός στον πίσω τοίχο που ακουμπά η τηλεόραση. Αυτό το φως έχει χρώμα που ταιριάζει με το περιεχόμενο επί της οθόνης.
Στην ουσία πρόκειται για μια premium τηλεόραση (λες και είναι η PFL9708) με σύστημαPerfect Pixel HD, διπύρηνο επεξεργαστή, ταχύτητα 1400Ηαλλά και Micro Dimming και Local ContrastTo 3D είναι ενεργό, αλλά δεν ξέρουμε αν και τα γυαλιά θα είναι DesignLine.
Η Philips υπολογίζει να ταιριάξει την τηλεόραση με τα πανέμορφα ηχεία της PS1 δημιουργώντας ένα υπέροχο design σύστημα.

Πηγή : www.fullhd.gr

Η μαγική σειρά PDL8908 θα είναι άμεσα διαθέσιμη από το www.e-expert.gr αλλά και με φυσική παρουσία στην έκθεση του καταστήματος Καππαδοκίας 77-79, Κ. Τούμπα, Θεσσαλονίκη, για τους λάτρεις και όχι μόνο της Philips αλλά και του minimal πρωτοποριακού design!
Philips 46PDL8908, 55PDL8908 DesignLine TPVision Θεϊκή σειρά Reviewed by Unknown on 07:59 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.