Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Η ES9000 στις 75΄΄ σε ελληνικό έδαφος…



H ναυαρχίδα της SAMSUNG UE75ES9000 Rose Gold edision, κάνει το ντεμπούτο της και στην Ελληνική αγορά. Το top μοντέλο της κορεατικής εταιρίας αποτελεί τον πυρήνα ενός πρότυπου project υψηλών απαιτήσεων για Video Conferencing σε 3D και Υψηλή Ευκρίνεια (HD), που υλοποιεί η MAJAR – ΑΦΟΙ ΜΑΤΖΑΡΙΔΗ ΑΕ, στα πλαίσια στρατηγικής συνεργασίας με την SAMSUNG Hellas.
Ήρθε και έφυγε για installation…
IMG_79341
Η επιβλητικότατη ES9000, εκτός του μεγέθους των 75’’ (διαγώνιος 190cm), είναι εξοπλισμένη με πάνελ Diamond Precision Black τεχνολογίας LED LCD παρέχοντας οξεία και πιο φωτεινή εικόνα από μοντέλα μικρότερων σειρών και λειτουργεί με τεχνολογία Micro Dimming Ultimate (local dimming), για την μέγιστη αύξηση και απόδοση του κοντράστ.
Η ποιότητα της εικόνας συμβαδίζει αρμονικά το ιδιαίτερο στυλ της, super slim μόλις 7,9mm και στρογγυλεμένες άκρες με την εκθαμβωτική απόχρωση ροζ-χρυσαφί στις μεταλλικές επιφάνειες.
Aφαιρετικό, αλλά κομψό στυλ, τη βάζει άμεσα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και προσδίδει έναν πολυτελή χαρακτήρα. Το master piece look συμπληρώνει η ενσωματωμένη κάμερα της συσκευής, που είναι κρυμμένη στο επάνω μέρος του πλαισίου της, αόρατη όταν δεν είναι σε χρήση.
UE75ES9000 Stand and neck gold
Η επιλογή της σειράς ES9000 για το συγκεκριμένο project έγινε με γνώμονα τις καινοτόμες τεχνολογίες που παρέχει η συσκευή όπως το διαισθητικό σύστημα έξυπνου ελέγχου, μέσω του οποίου ο χειρισμός της τηλεόρασης μπορεί να γίνει μέσω φωνητικών εντολών και σωματικών κινήσεων αντίστοιχα, ενώ η συσκευή προσφέρει και λειτουργία αναγνώρισης προσώπων.
Επίσης, διαθέτει σύστημα έξυπνης διαχείρισης περιεχομένου με τρεις μοναδικές υπηρεσίες: «Kids», «Fitness» και «Family Story» που μπορούνε να διαμορφωθούνε ανάλογα με την περίσταση και να εξυπηρετήσουνε παρουσιάσεις και εκδηλώσεις, ενώ παρέχεται η μέγιστη δυνατή ταχύτητα για τις ανάγκες Smart TV χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή, που επιτρέπει το κατέβασμα και την χρήση πολλών εφαρμογών από το διαδίκτυο, κατά την διάρκεια ενός Συνεδρίου.
Την τεχνολογική «τελειότητα» ενισχύει το concept Smart Evolution Kit, το οποίο αναβαθμίζει τις συνολικές λειτουργίες και την απόδοση της συσκευή, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κάθε χρόνο.
In project…
Το project συμπληρώνουν έξι UE46ES8000, που θα εγκατασταθούνε σε δευτερεύουσες και βοηθητικές αίθουσες εκτός του main hall και θα προσφέρουν πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο HD, μέσω ip streaming.
Το σύνολο του εξοπλισμού υποδομής για την άριστη μεταφορά σήματος, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα πολυβραβευμένα προϊόντα της AAVARA, παγκόσμιου market leader σε Digital Signage και εφαρμογές Multi-Room HD AV & Internet Sharing, Conference Room Projector & Control Integration, Shopping Mall/ Hotel/ Pub/Club/ Restaurant HD AV Extention, HD AV, Internet & Control Extension Deploy, Pro AV Center Control Integration και Home Theater Projector Installation.
Τον εξοπλισμό μεταφοράς σήματος 3D συνθέτουν το πολυβραβευμένο και καινοτόμο PE3D4K100A που χάρη στην τεχνολογία HDBase-T που ενσωματώνει, επιτρέπει σε υπάρχον δίκτυο LAN (Local Area Network), την μεταφορά σήματος 1080p HD Video αλλά και Uncompressed μέχρι 4Kx2K (4096x2160p 4 φορές Full HD 1080p) μέσω Single Cable Extender. Υποστηρίζει πλήρως 48bits Deep Colour, 7.1 channels audio, Ethernet Network Link και άμεση Τροφοδοσία για απόσταση έως 100Μ (330ft) μέσω ενός καλωδίου CAT5e/6/7. Επιτρέπει επίσης την συνεχή σύνδεση με Internet στις τηλεοράσεις, των πηγών Video και του PC.
Την εργονομία και ευχρηστία, έρχεται να ενισχύσει η λειτουργία απομακρισμένου χειρισμού των πηγών μέσω IR Pass-Thru, και παρά το γεγονός ότι οι πηγές μπορεί να βρίσκονται ακόμη και 300 μέτρα μακριά, ο χρήστης έχει την δυνατότητα αλλαγής καναλιού πηγής από την κάθε τηλεόραση. Την σύνθεση μαζί με το PE3D4K100A, ολοκληρώνουν ένα Matrix PM4x4A με δυνατότητα διαχείρισης 4 διαφορετικών πηγών, και δυο PS128A HDMI Splitters, ενώ όλες οι συνδέσεις πραγματοποιούνται από HDMI καλώδια από 0,5m έως 20m της AAVARA!
Δέσμευση της MAJAR AE, να παρέχει την απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία τόσο σε επαγγελματικά projects (digital signage), όσο και σε καταναλωτές, αναβαθμίζοντας το Home Entertainment experience συνολικά.
Επόμενο στόχο της MAJAR αποτελεί η νέα γενιά συσκευών της SAMSUNG Ultra HD και ανάλυσης 4K, λανσάροντας την πρώτη 85S9000 Ultra HD, και ανεβαίνοντας ακόμη περισσότερο στις 95’’ και 110’’ ίντσες τις ίδιας σειράς.
Στην MAJAR – ΑΦΟΙ ΜΑΤΖΑΡΙΔΗ ΑΕ ανήκει το ηλεκτρονικό κατάστημα e-expert.gr, ενώ τα ιδιόκτητα καταστήματα λιανικών πωλήσεών της, εντάσσονται στο δίκτυο της ελληνικής αλυσίδας ηλεκτρικών WELCOME Stores.
Για περισσότερες πληροφορίες www.majar.gr
Η ES9000 στις 75΄΄ σε ελληνικό έδαφος… Reviewed by Unknown on 04:46 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.