Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

LG 55LM860V [Preview] 2ο Μέρος...

H πρώτη 'έξυπνη'  της LG...




Η LG 55LM860V είναι διαθέσιμη από το www.e-expert.gr για να κοσμήσει το σαλόνι σας!!!

H 55LM860V συνοδεύεται καταρχήν από αρκετούς αντάπτορες για τις αναλογικές κυρίως συνδέσεις της.
Επίσης στην συσκευασία ο χρήστης θα βρει ένα ζευγάρι γυαλιά για την λειτουργία Dual Play, όπως επίσης και ένα πακέτο 3D Party που περιέχει πέντε ζευγάρια γυαλιών πολωμένου φωτός [polarized] σε διάφορους χρωματισμούς.
Σημαντική επίσης παρουσία πέρα του συμβατικού τηλεχειριστηρίου και εκείνη του νέου Μagic Remote το οποίο εκτός των άλλων διαθέτει και αναγνώριση φωνής, παρόλο που η εν λόγω λειτουργία ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί.





Η 55LΜ860V φέρνει στο προσκήνιο την εντυπωσιακά ανανεωμένη πλατφόρμα on line υπηρεσιών της LG που συνδυάζει τόσο την Smart TV, όσο και την NETCAST 3.0.
Η LG φάνηκε έστω και με μία μικρή καθυστέρηση συνεπής στις ανακοινώσεις της και αναβάθμισε την πλατφόρμα της σε επίπεδα εφάμιλλα του ανταγωνισμού.
H 55LM860V παρέχει πρόσβαση σε πλήθος περιεχομένου [content], ομαδοποιημένων εφαρμογών [apps], είναι Skype Ready, ενώ διαθέτει και Web-Browser.
Στο επιβλητικό Home Dashboard [αρχική σελίδα] ο χρήστης μπορεί να βρει πληθώρα
χρηστικών ή μη ευκολιών. Ξεχωρίσαμε το Social Center, το Smart Share Plus που 'συνδέει' σκληρούς δίσκους, έξυπνα κινητά και ταμπλέτες για το μοίρασμα αρχείων media, την σουίτα επεξεργασίας των φωτογραφιών αλλά και το φρέσκο 3D World
Η τηλεόραση δικτυώνεται  ενσύρματα και ασύρματα μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi. Επιτρέπει τον χειρισμό της από  smartphone ή tablet με την βοήθεια των κατάλληλων εφαρμογών, πληροί το DLNA [1.5], διαθέτει το WiDi της Intel για την ασύρματη σύνδεση με Laptop & PCs , την δυνατότητα 2nd TV για streaming εικόνας σε smartphones & tablets και το  Mobile HD Link για σύνδεση με micro HDMI με smartphones.
Σε ότι αφορά στην επικοινωνία με τον χρήστη, έναντι του πακέτου αναγνώρισης φωνής-κίνησης & προσώπου της Samsung, η LG διαθέτει μόνο αναγνώριση φωνής στα προσεχώς...
Το  media player έχει τις αρετές του, έχει και τις αδυναμίες του.
Αναγνωρίζει δίσκους NTFS & FAT και παίζει  για τους ενδιαφερόμενους mkv & divx  με ελληνικούς υπότιτλους, όπως επίσης και αρχεία MPEG1/2/4, ΑSF, MP4, ACV/H.264, TS, TOD,  MOV [ανάλυση SD] στην εικόνα.
Στον ήχο αναπαράγει WMA & ΜP3 και στην φωτογραφία αρχεία JPEG [έως και 24 Megapixels] και 3D φωτογραφίες  MPO.
Στις ελλείψεις να σημειώσουμε την αδυναμία αναπαραγωγής αρχείων FLAC, και άλλων format συμπίεσης φωτογραφιών.
Και εάν αυτά τα δύο  θεωρούνται 'λογικά' δεν συμβαίνει το ίδιο με την αδυναμία αναπαραγωγής αρχείων AVCHD τα οποία χρησιμοποιούν κατά κανόνα οι ψηφιακές κάμερες.

Η LG 55LM860V είναι διαθέσιμη από το www.e-expert.gr για να κοσμήσει το σαλόνι σας!!!











Οι ρυθμίσεις ειδικά στην εικόνα είναι πληθωρικές και με πιστοποίηση isfccc.
Το σημαντικό είναι σε θέση να καλύψουν με τις προ-επιλογές τον αδαή χρήστη στην μία περίπτωση και με τις πλούσιες χειροκίνητες ρυθμίσεις τον απαιτητικό χρήστη από την άλλη.

Η LG 55LM860V είναι διαθέσιμη από το www.e-expert.gr για να κοσμήσει το σαλόνι σας!!!









Ικανοποιητικές είναι και οι ρυθμίσεις στο 3D, όπου παρέχεται δυνατότητα μετατροπής 2D σε 3D με ρύθμιση του βάθους. Το αυτό ισχύει και στον τομέα του ήχου.
Πέρα από τον αναλογικό & επίγειο ψηφιακό δέκτη [DVB-T], υπάρχει και δορυφορικός DVB-S, όλες οι ρουτίνες ανίχνευσης & συντονισμού και δυνατότητα ελέγχου του πιάτου, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εγγραφής ψηφιακών προγραμμάτων σε εξωτερικό δίσκο ή μνήμη.
Να θυμίσουμε ότι η τηλεόραση παρέχει την λειτουργία Dula Play, η οποία αν και εκμεταλλεύεται την 3D φύση της, αφορά σε παιχνίδια 2D επιτρέποντας σε δύο χρήστες να βλέπουν διαφορετική εικόνα την ίδια στιγμή.
Στις λοιπές λειτουργίες συναντάμε ακόμα χρονοδιακόπτες ενεργοποίησης και παύσης λειτουργίας, δυνατότητα κλειδώματος, αναβάθμισης λογισμικού κ.α.











Πηγή : www.fullhd.gr

Η LG 55LM860V είναι διαθέσιμη από το www.e-expert.gr για να κοσμήσει το σαλόνι σας!!!

LG 55LM860V [Preview] 2ο Μέρος... Reviewed by Unknown on 06:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.