Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

85S9 UHD TV Επαφή επί ελληνικού


85S9 UHD TV Επαφή επί ελληνικού

H πελώρια τηλεόραση UHD της Samsung, η πρώτη του είδους της εταιρίας, προσγειώθηκε στην Ελλάδα και το FullHD.gr ήταν εκεί.

Με ξεχωριστή σχεδίαση όπου το θεόρατο πάνελ μπορεί να λαμβάνει μια ελαφριά κλίση, ενώ το πλαίσιο που την αναρτά εμπεριέχει τα ηχεία και τη κάμερα.
Η τηλεόραση έρχεται μια εξωτερική συσκευή που ονομάζεται One Connect και είναι το πάνελ των διασυνδέσεων της τηλεόρασης, που παίζει όμως και το ρόλο του Evolution Kit.
Αυτό μπορεί να αντικατασταθεί στο μέλλον όταν βγουν τα UHDTV στάνταρτ, ώστε η τηλεόραση να γίνει συμβατή ώστε να τη χαιρόμαστε για χρόνια.
Έρχεται με τέσσερα ζευγάρια ενεργών 3D γυαλιών, με το νέο touch τηλεχειριστήριο και σε πολλές συσκευασίες. Για να τοποθετηθεί μια τέτοια τηλεόραση στο χώρο μας απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια και τη βοήθεια πολλών ανθρώπων αφού τα κιλά της δεν είναι και λίγα.
Ρίξτε μια ματιά εδώ (click εδώ)
Η ποιότητα κατασκευής είναι υψηλή, αφού παντού επικρατεί το μέταλλο. Ενώ ηSmartTV πλατφόρμα είναι ακριβώς όπως στη σειρά 2013 της Samsung.
Πάντως λυπάμαι αυτόν που ο γείτονας του αποκτήσει την 85S9, είναι μια εμβληματική συσκευή που συναρπάζει τις αισθήσεις.
Θα επανέλθουμε με τις εντυπώσεις μας.
τιμή της είναι 39.999 ευρώ. 

Το master piece της SAMSUNG θα είναι διαθέσιμο στους εκλεκτούς πελάτες της MAJAR – Αφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ και του www.e-expert.gr , κατόπιν παραγγελίας, με δωρεάν κατ’ οίκον παράδοση!
Για τους λάτρεις του think large, τόσο σε ίντσες, όσο και σε specs, που αδιαμφισβήτητα θα στολίσουν τον χώρο που θα επιλεγεί η εγκατάσταση μιας τέτοιας jumbo screen!
85S9 UHD TV Επαφή επί ελληνικού Reviewed by Unknown on 07:50 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.