Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Αναλογικό switch off στην Θεσσαλονίκη.

Αναλογικό switch off στην Θεσσαλονίκη.

Ορίστηκε η ημερομηνία της διακοπής του αναλογικού σήματος από το κέντρο εκπομπής Χορτιάτη Θεσσαλονίκης με την δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ 2691Β την 4/10/2012 το οποίο αναφέρει «…Την 03:00 πρωινή της 14-12-2012, διακόπτεται η εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος με αναλογική τεχνολογία από το επιτρεπτό κέντρο ψηφιακής εκπομπής στην θέση Χορτιάτης της Θεσσαλονίκης. Οι τηλεοπτικοί δίαυλοι που απελευθερώνονται, ως συνέπεια των ανωτέρω, υπόκεινται στις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας...». Σύμφωνα με την νομοθεσία από την υποχρεωτική διακοπή του αναλογικού σήματος εξαιρούνται οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Το κέντρο εκπομπής Χορτιάτη καλύπτει εκτός από την πόλη της Θεσσαλονίκης, την Κατερίνη, την Έδεσα, το Κιλκίς, μέρος της πόλης του Βόλου και ένα μεγάλο μέρος της Χαλκιδικής.
Αποκτήστε πρόσβαση στα Ψηφιακά κανάλια MPEG-4 με αποκωδικοποιητές DIGI+PLUS και Numeriqs και απολαύστε ψηφιακή τηλεόραση σε Υψηλή Ευκρίνεια (HD)!
Επίσης με την κάρτα NEOTION MP4+ μπορούνε να αποκτήσουνε πρόσβαση στα Ψηφιακά κανάλια MPEG4 (DIGEA ERT) και όλοι οι κάτοχοι τηλεοράσεων LCD, LED και PLASMΑ που η τηλεόρασή τους διαθέτει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG2 και μέσω της θύρας CI, να την έχουν την δυνατότητα λήψης σήματος MPEG4 με το Neotion Cam.


  

       
Βρείτε όλες τις επιλογές σε αποκωδικοποιητές, συστήματα λήψης, κεραίες ψηφιακής λήψης και τα πάντα γύρω από αξεσουάρ στο www.e-expert.gr ή συμβουλευτείτε τους υπεύθυνους πωλήσεων του e-expert.gr. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 928.851 / 912.931








Οι περιοχές που από 14 Δεκεμβρίου δεν θα έχουν αναλογικό σήμα θα τις βρείτε στην παρακάτω εικόνα.



Περιγραφή: http://www.sat.gr/images/spacer.gif
Αναλογικό switch off στην Θεσσαλονίκη. Reviewed by Unknown on 12:49 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.