Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Παρουσίαση Digiplus+ DHD-5450



Ο Digi+ σίγουρα τραβάει τα βλέμματα χάρη στο ογκώδες, τετραγωνισμένο, γυαλιστερό πλαίσιο. Αντίστοιχης προσοχής απαιτεί και το εντυπωσιακό τηλεχειριστήριο του με την ιδιαίτερη σχεδίαση, αλλά και την πολύ ισχυρή εκπομπή του. Στις συνδέσεις του συναντάμε τη θύρα υψηλής ευκρίνειας HDMI, με μέγιστη ανάλυση 1080p, 1xScart, USB, Optical SPDIF (από τους λίγους δέκτες του συγκριτικού με οπτική έξοδο ήχου) και RF in/out. Τα μενού του δέκτη είναι συμπαθητικά και εύχρηστα, υποστηρίζοντας ελληνική γλώσσα. 


Την πρώτη φορά που ενεργοποιείται ο δέκτης τρέχει αυτόματο οδηγό ρυθμίσεων για επιλογή χώρας και αναζήτηση καναλιών. Στη συνέχεια, μέσα από τις ρυθμίσεις του υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του LCN. Μέσα από τη θύρα USB στην πρόσοψή του, ο Digi+ μπορεί να μετατραπεί σε ικανότατο PVR και media player, υποστηρίζοντας δίσκους NTFS και FAT32. Ως καταγραφικό η συμπεριφορά του δέκτη είναι άριστη. Μια εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει άμεσα, δίνοντας δυνατότητα ορισμού χρόνου ή μέσω προγραμματισμού από το EPG. Αντίστοιχα θετικά ήταν τα αποτελέσματα της δοκιμής του Timeshift, με άμεση απόκριση της λειτουργίας.


 Κατά τη δοκιμή του media player μας άφησε καλή εντύπωση η υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων από εξωτερικό αρχείο, με δυνατότητα προσαρμογής της προβολής τους, όπως και ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.  Στην αναπαραγωγή αρχείων είχαμε επιτυχία στα format εικόνας mp4, flv, mov, avi, mkv.


Τον ψηφιακό δέκτη DHD-5450 μπορείτε να τον αγοράσετε από το http://www.e-expert.gr με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Παρουσίαση Digiplus+ DHD-5450 Reviewed by Unknown on 09:15 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα ! ο δεκτης μου φαινεται πολυ καλος. μηπως γνωριζεται αν υποστηριζει ηχο DTS ?? επειδη σε πολλους δεκτες και ιδιαιτερα των ενσωματωμενων στις τηλεορασεις, οταν το format του ηχου ειναι DTS, λεει οτι δεν υποστηριζεται και ετσι μενουμε χωρις ηχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.