Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Kanguru - Το ποιο ζεστό ''gadget'' για τον χειμώνα.




Ο χειμώνας ξεκινάει με την ζεστή και οικονομική λύση ενός Kanguru Deluxe!


 


Με το Kanguru Deluxe η ζωή σας γίνετε ποιο εύκολη και ζεστή. Λίγα είναι λοιπόν τα πράγματα που μπορούν να συναγωνιστούν αυτόν το χειμώνα την ομορφιά της θαλπωρής που μπορεί να προσφέρει μια ζεστή κουβέρτα με μανίκια. Χάρη στα φαρδιά μανίκια μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο, να πιείτε ζεστό τσάι, να μιλάτε στο τηλέφωνο, να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή, να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο και να αλλάζετε εύκολα τα κανάλια της τηλεόρασης ... Τέλος στις απλές κουβέρτες που κάθε τρεις και λίγο πέφτουν και τελικά δεν σας κρατάνε ποτέ ζεστούς.
Τυλίξτε τον εαυτό σας στη μαλακή κουβέρτα στον καναπέ, στο σπίτι σας, στο αυτοκίνητο σας, στο γραφείο ή και σε εξωτερικούς χώρους. Άνετο και μεγάλο σε μέγεθος.

Ζεστασιά που Φοριέται! Υψηλής ποιότητας Fleece με μανίκια, unisex, one size, σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για Άντρα και Γυναίκα. Ζεσταθείτε τις κρύες μέρες του χειμώνα έχοντας πλήρη ελευθερία κινήσεων, με ένα KANGURU Deluxe!
Ιδανικό για δώρο, μέσα σε συσκευασία Gift Box με δυνατότητα αφής του προϊόντος από τον πελάτη

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 
- Κεντημένο το λογότυπο στο μανίκι και μια μεγάλη τσέπη αποθήκευσης (χωράει τηλεχειριστήριο, γυαλιά, smartphone, tablet, βιβλίο)
- Πλένεται στο πλυντήριο 
- Διαστάσεις: 140 x 210cm 
- Υλικό: 100% πολυεστέρας Coral Fleece
- Ιδανικό για άντρες και γυναίκες
- Ένα μέγεθος για να ταιριάζει σε όλους
- Διατίθεται σε 7 διαφορετικά χρώματα και σχέδια καλύπτοντας όλες τις επιλογές (Candy-Ροζ, Loft-Γκρι, Midnight-Μπλε, Passion-Κόκκινο, Snoopy-Γκρι με τον Snoopy, Kitty – Ροζ για τις fun Hello Kitty, Leopard-Λεοπάρ)
- Σας κρατάει ζεστούς και έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων
- Έχει μανίκια , one size  για γυναίκες και άνδρες.

Διαστάσεις 1,40 x 2,10m       Πλένεται στο πλυντήριο

Μπορείτε να βρείτε τις κουβέρτες Kanguru από το www.e-expert.gr σε όλα τα διαθέσιμα σχέδια και χρώματα. 

Kanguru - Το ποιο ζεστό ''gadget'' για τον χειμώνα. Reviewed by Unknown on 23:11 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο Save and Win GREECE, - http://www.SaveAndWin.GR αλλά και http://www.facebook.com/saveandwin.gr - δείτε τον εδώ: http://goo.gl/4mFzO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.