Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

iPhone 5 USB cable, ξεκίνησαν τα leaks των αξεσουάρ


iPhone 5 USB cable, ξεκίνησαν τα leaks των αξεσουάρ
Περιμένουμε να μάθουμε και να δούμε το νέο iPhone 5 στις 12 Σεπτεμβρίου 2012 αλλά προς το παρόν μαθαίνουν για τα νέα χαρακτηριστικά και τα αξεσουάρ. Αν τελικά αποδειχθεί ότι το κινητό που όλοι έχουμε δει είναι το iPhone 5 με το νέο dock / βύσμα σύνδεσης με τον υπολογιστή, τότε το καλώδιο που βλέπετε στην φωτογραφία είναι το νέο iPhone 5 USB cable που θα χρησιμοποιείτε από εδώ και πέρα. USB στην μία πλευρά και μικρότερο βύσμα με λιγότερα pins στην άλλη, όπως ακριβώς έχουμε δει στις φωτογραφίες που υποτίθεται ότι δείχνουν το iPhone 5 με το νέο dock, τις νέες γρίλιες για ηχείο και μικρόφωνο και το βύσμα για τα ακουστικά τοποθετημένο πλέον στο κάτω μέρος του κινητού.

Η ευκολία του MagSafe

Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που λέγεται ότι θα έχει το νέο iPhone 5 dock πέρα από μικρότερο μέγεθος, είναι το MagSafe 2 που πιθανότατα θα χρησιμοποιεί το iPhone 5 USB cable της φωτογραφίας. Αρχικά η Apple παρουσίασε την τεχνολογία MagSafe στα MacBook προσφέροντας την δυνατότητα στους απρόσεχτους που κατά λάθος πατούσαν το καλώδιο τροφοδοσίας του Mac να σώζουν τον υπολογιστή τους. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα βύσματα τροφοδοσίας, το MagSafe δεν κουμπώνει στον υπολογιστή αλλά στερεώνεται εκεί με την βοήθεια μαγνητών. Σε περίπτωση ατυχήματος, ο μαγνήτης στην άκρη του καλωδίου τροφοδοσίας αποχωρίζεται από το laptop χωρίς να το παρασύρει μαζί.
Το νέο iPhone 5 USB cable φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία MagSafe 2 για τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Να προλάβει ατυχήματα και να σώσει το iPhone από πτώσεις όταν το καλώδιο μπερδευτεί ή παρασυρθεί. Στο iPhone 5 όμως η λύση του MagSafe θα προσφέρει μία επιπλέον δυνατότητα: την τοποθέτηση του iPhone 5 σε αξεσουάρ και docking stations με μια απλή κίνηση, σε αντίθεση με ότι είναι σήμερα διαθέσιμο και απαιτεί το iPhone να κουμπώσει στο dock.
Πρακτικά αυτό σημαίνει οι χρήστες θα μπορούν να βγάλουν το iPhone 5 και να το χρησιμοποιήσουν με μια απλή κίνηση, αντί να κρατάνε κόντρα με το ένα χέρι την βάση / ραδιόφωνο / ξυπνητήρι / ηχείο και με το άλλο χέρι να απομακρύνουν το iPhone, όπως γίνεται σήμερα.
Στο http://www.e-expert.gr/ θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το Iphone σας και το IPad σας.


iPhone 5 USB cable, ξεκίνησαν τα leaks των αξεσουάρ Reviewed by Unknown on 03:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.