Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Philips 65PFL9708 - Η καλύτερη 4Κ κατά την EISA...

Philips 65PFL9708 - Η καλύτερη 4Κ κατά την EISA...
Σκεφτόμαστε δυνατά για μία ακόμα φορά. Το ότι η ΕΙSA βράβευσε την 65PFL9708 ως την καλύτερη 4Κ TV δεν είναι η ώρα να το σχολιάσουμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μας δημιουργούνται κάποιες απορίες...
Την 65PFL9708 εξαιτίας του ότι λάμπει δια της απουσίας της η αντιπροσώπευση της εταιρείας στην χώρα μας, δεν πρόκειται να την δούμε ποτέ σε επίπεδο δοκιμής.
Προσωπικά την είχα δει στην παρουσίαση της στην EISA, όμως οι συνθήκες δεν επέτρεψαν την λήψη των πληροφοριών εκείνων που είναι ικανές ώστε να στοιχειοθετήσουν μία εμπεριστατωμένη άποψη.
Από την άλλη, η εμπειρία δεν με αφήνει σε ηρεμία. Έχω δει όλες τις 4K ΤV σε επίπεδο 'έκθεσης'. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι η Philips είναι η καλύτερη.
Εάν τώρα συνδυάσω και το αντιδραστικό του χαρακτήρα μου, δεν δέχομαι τι λέει ο οποισδήποτε εάν δεν το επιβεβαιώσω με τα ίδια μου τα μάτια...
DSC05043
Αριστερά η περσινή premium σειρά με ανάλυση FullHD, δεξιά η φετεινή 4Κ.
Τα δεδομένα είναι γνώριμα.
Τα μαγικά του Danny Tuck σε ότι αφορά στον scaler [Ultra Pixel HD Engine] και πολύ περισσότερο την αποδιδόμενη οξύτητα είναι γνωστά. 
DSC05036
Συγκρίνεται την παρούσα εικόνα με εκείνη που ανοίγει το κείμενο. Ένα on/off που φαίνεται ότι έκλεψε τις εντυπώσεις ακόμα και των 'ειδικών'.
Πιστεύω ότι αυτά τα δύο στοιχεία αποτελούν τα τεχνολογικά Highlights της τηλεόρασης.
Oι premium τηλεοράσεις της Philips πάντα κέρδιζαν τις εντυπώσεις με αυτόν τον τρόπο. Εύλογα η μή, έτσι ήταν τα πράγματα.
Και φαίνεται να συνεχίζουν ακόμα να είναι έτσι. Ακόμα και τώρα, όπως φαίνεται το ίδιο κάνουν. Παρόλο που μιλάμε για μία τηλεόραση αρκετών χιλιάδων ευρώ με σάρωση 100Hz...
DSC05051
 Αριστερά η περσινή τοπολογία Direct - LED με σύννεφο αλλά και μεγαλύτερη φωτεινότητα. Δεξιά η φετεινή 4K με Edge-LED 
Κάποιοι ίσως και να προσθέσουν το σύστημα οπίσθιου φωτισμού που συνδυάζει Hardware & Software [Μicrodimming], μία συνταγή που μυρίζει Samsung. Μην ξεχνούν όμως ότι πάντα μιλάμε για τοπολογία Edge-LED.
Εδώ η Philips για πρώτη φορά στην σειρά PFL97XX δεν χρησιμοποιεί Direct-LED τοπολογία. Eίναι το κόστος βλέπετε.
Όμως, μιας που πέσανε οι μάσκες, αυτό που πρέπει να ομολογήσω είναι ότι όταν την είχα δει προ τριμήνου, είχα απογοητευτεί από το 3D της.
Δεν ξέρω, και ίσως δεν θα μάθω ποτέ πόσο βελτιστοποίησε την παράμετρο αυτή. Τότε όμως απλά δεν βλεπόταν.
Να θυμίσω ότι χρησιμοποιεί παθητικό 3D [Easy 3D], με panel το οποίο φέρει πολωτικό φίλτρο, το οποίο ΔΕΝ είναι της LG, όντας τεχνολογίας VA.
Κατά τα άλλα είναι πλήρως εξοπλισμένη.
Είναι έξυπνη, διαθέτει 5 εισόδους HDMI, 3 USB, WiFi, Ethernet LAN, CI +, πληροί το DLNA συμβατό με διάφορες μορφές βίντεο και ήχου και DivX Plus HD Certified και quad δέκτες DVB -T2 και DVB-S2.
Πηγή : www.fullhd.gr 
Το βραβευμένο μοντέλο Philips 65PFL9708, θα είναι διαθέσιμο από το www.e-expert.gr, για τους λάτρεις των προϊόντων Philips, αλλά και αυτών που αναζητούνε το τέλειο και βραβευμένο προϊόν που έχει ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό!  

Philips 65PFL9708 - Η καλύτερη 4Κ κατά την EISA... Reviewed by Unknown on 06:28 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.