Top Ad unit 728 × 90

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Case Marine- Το απόλυτο αδιάβροχο προστατευτικό για iPhone & Galaxy S




Η αδιάβροχη προστασία του κινητού τηλεφώνου ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο άγχος των χρηστών. H αναζήτηση για το απόλυτο αδιάβροχο προστατευτικό για το iPhone και Galaxy S έφτασε στο τέλος της. Η MAJAR – Αφοί Ματζαρίδης ΑΒΕΤΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία και αποκλειστικής διάθεσης – διανομής του  Case Marine για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. H CASE MARINE είναι ο κατασκευαστής του πρώτου πατενταρισμένου αδιάβροχου προστατευτικού για iPhone και Galaxy S. Με κοιτίδα γέννησής του την Ιαπωνία, το CASE MARINE αποτελεί την ιδανική επιλογή πλήρους αδιάβροχης προστασίας για το iPhone 4/4S και το Galaxy S2/S3. Κατασκευασμένο από επικάλυψη πολυουρεθάνης και την μπροστινή επιφάνεια από ακρυλικό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν είναι μέσα στη θήκη, το CASE MARINE παρέχει αδιάβροχη προστασία από λίγες σταγόνες νερού έως και κατάδυση σε βάθος μέχρι 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Εύκολο στην εγκατάσταση και λειτουργικό στην εφαρμογή του, διαθέτει πιστοποίηση από όλους τους απαραίτητους φορείς (IPX8).
   Οι καλοκαιρινές διακοπές σας ξεκινούνε παρέα με το Case Marine για τις εξορμήσεις στις παραλίες και την πλήρη αδιάβροχη προστασία του πολύτιμου κινητού σας. H Case Marine διατίθεται στα EUR 29,90 με ΦΠΑ.
Στα άμεσα πλάνα της Case Marine είναι το λανσάρισμα αντίστοιχου casing για iPad.
  
     Απόλυτη προστασία από Σκόνη, Βρομιά και Υγρά για το smartphone σας!
Το Case Marine διατίθεται σε συσκευασία blister και συμπεριλαμβάνει την θήκη πολυουρεθάνης, μια προστατευτική θήκη bumper και 10 ειδικά αυτοκόλλητα. Η θήκη bumper προσφέρετε σε δυο αποχρώσεις, CS/B σε απόχρωση Μαύρο ή CS/T Διαφανές είτε για iPHONE ή Galaxy συσκευή.   


Διατίθενται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της MAJAR AE και από το www.e-expert.gr      
Για περισσότερες πληροφορίες στo www.majar.gr     












Case Marine- Το απόλυτο αδιάβροχο προστατευτικό για iPhone & Galaxy S Reviewed by Unknown on 03:25 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.